prezentare_locuinte

Asigurarea Facultativă a Locuinței

Fă mai mult pentru locuința ta! Până la urmă, ea este centrul universului tău. Acolo te simți cel mai bine. Ai plătit rate ca să o cumperi, ti-ai folosit creativitatea să o amenajezi așa cum ți-a plăcut ție, ai investit în ea bani și emoții. Gândește-te cum ar fi ca un eveniment nefericit, cum ar fi un cutremur sau un incendiu, să te lase fără agoniseala de-o viață.

Îți asiguri locuința, te protejezi pe tine!

Asigurarea facultativă a locuinței te ajută să îți recuperezi pierderile suferite în cazul unor evenimente nedorite, cum ar fi: incendiu, fenomene meteo, explozii, catastrofe naturale, furt, vandalism, avarii ale instalațiilor de apă și canalizare. Poți asigura și bunurile din locuință, centrala termică și instalațiile de climatizare, obiectele casabile, electronicele și electrocasnicele împotriva fenomenelor electrice, poți asigura și membrii familiei împotriva diverselor accidente casnice. În plus, poți adăuga și o clauză de răspundere civilă față de terți, care să-ți ofere protecție financiară în cazul în care tu sau membrii familiei tale produceți un prejudiciu material vecinilor sau altor persoane.

Protejează-ți casa!

Ai nevoie de mai multă protecție!

Polița de asigurare obligatorie a locuinței (PAD) oferă protecție doar împotriva a trei riscuri catastrofice - cutremur, inundații și alunecări de teren (numai în limita unei sume asigurate fixe (de 20.000 / 10.000 euro – în funcție de structura constructivă a imobilului) care, în marea majoritate a cazurilor, este mult mai mică decât valoarea reală a locuinței. În consecință, în cazul producerii unei catastrofe naturale, dacă ai încheiat numai o poliță obligatorie, vei fi despăgubit cu cel mult valoarea sumei asigurate prin PAD, iar în cazul unui incendiu sau a unei explozii, de exemplu, vei fi în situația de a rămâne nedespăgubit.

De ce să închei polița facultativă prin Fabrica de Asigurări?

Specialiștii Fabrica de Asigurări te pot consilia în alegerea celei mai bune soluții de protecție pentru locuința ta, împotriva evenimentelor neprevăzute care ar putea amenința integritatea căminului și a bunurilor familiei tale. În cazul producerii unui risc, un consultant Fabrica de Asigurări te va asista, la cerere, pentru avizarea și deschiderea dosarului de daună și a beneficia de despăgubiri rapide, astfel încât tu și familia ta să vă puteți relua cursul normal al vieții de zi cu zi în cel mai scurt timp posibil.

Info:

  • Încheierea unei asigurări facultative de locuință este conditionată de existența unei asigurări PAD în vigoare.

  • Îți recomandăm să îți asiguri locuința la valoarea ei reală. Asigurarea la o sumă mai mică decât valoarea reală te va împiedica, în caz de daună, în special în caz de daună totală, să îți recuperezi întreaga valoare a daunei (valoarea despăgubirii este proporțională cu raportul dintre suma asigurată și valoarea reală a bunului). La fel, dacă asigurarea s-a încheiat pentru o sumă asigurată mai mare decât valoarea reală a bunului, în caz de daună nu vei încasa mai mult decât valoarea reală a bunului (valoarea despăgubirii nu poate depăși valoarea reală a bunului asigurat, conform legii).

Pentru încheierea asigurării obligatorii a locuinței (PAD), contactează un reprezentant Fabrica de Asigurări!