prezentare_travel

Asigurarea de Călătorie

City Break ? Vacanţă la ski ? Croazieră sau sejur exotic ? Deplasare în scop de afaceri sau la muncă ? Daca ți-ai făcut planurile de călătorie, nu lăsa neprevăzutul să ți le strice. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asigurările tale și bucură-te de vacanța mult visată!

Călătorește relaxat!

Ce este si la ce te ajută asigurarea medicală de călătorie

Indiferent că pleci în Europa sau în oricare alt colț al lumii, într-o călătorie pot să apară uneori și experiențe neplăcute sau incidente care ți-ar putea strica şederea sau care îți pot lăsa amintiri mai puțin frumoase. Serviciile medicale in strainatate pot avea costuri ridicate. Fără asigurarea medicală de călătorie, bugetul tău poate fi afectat serios în cazul necesității unui tratament de urgență sau a unei intervenții chirurgicale impuse de o urgență medicală.

Poți opta pentru acoperire suplimentară

Asigurarea bagajelor

Te protejează în cazul pierderii sau furtului bagajelor tale, ori dacă acestea ajung la tine cu o întârziere mai mare de 6 ore din vina transportatorului.

Asigurarea sporturilor de agrement

Te protejează în cazul practicării în timpul vacanței a activităților sportive recreaționale cu grad mediu de risc (ski, snorkelling, snowboard, etc.)

Asistență rutieră

În cazul în care pleci în călătorie cu mașina personală, vei beneficia de tractarea autoturismului cu o platformă până la cel mai apropiat service de cazare la un hotel în apropierea service-ului, dacă autovehiculul nu poate fi reparat în aceeaşi zi.

Întreruperea călătoriei

Te protejează în cazul în care ești nevoit să-ți întrerupi călătoria datorită unui eveniment neprevăzut, acoperit prin condițiile de asigurare.

Protejează-te financiar cu asigurarea storno

Anularea unei călătorii poate fi extrem de costisitoare. Este important să ai un plan de rezervă. Asigurarea storno iți oferă protecție financiară în acest sens și vine în completarea asigurării medicale de călătorie. Această poliță te ajută să recuperezi costul vacanței, în situația în care ești nevoit să îți anulezi călătoria din cauza anumitor evenimente neprevăzute (decesul unei persoane dragi, îmbolnăvire, accident, divorț, concedierea neașteptată, etc).

NOU!

Acoperirea COVID-19

Majoritatea polițelor au inclusă automat și acoperirea pentru asistența medicală de urgență și/sau repatriere medicală, care rezultă din infectarea cu Coronavirus (COVID-19).

La unele polițe, acoperirea se aplică și în cazul anulării călătoriei, ca urmare a diagnosticării cu Covid19, dacă pachetul ales include și clauza storno.

Pentru încheierea asigurării de călătorie, contactează un reprezentant Fabrica de Asigurări!

Info:

Înainte de a pleca în vacanță sau, în general, în calatorie într-o țară străină, informează-te despre legislația specifică acelei țări pentru a evita unele situații neplăcute.

De asemenea, îți recomandăm să urmărești avertismentele emise de către Ministerul Afacerilor Externe cu privire la potențialul de risc în ceea ce privește atentatele teroriste, contextul medical, răpiri sau alte situații ce iți pot pune viața în pericol.